Montera

Våra produkter är lätta att montera!

Canvastavlor

Våra gedigna, snygga canvastavlor är helt klara att hänga upp - upphängningsvajer ingår.

Tapetsera easy up fototapet till fondvägg

Vi använder hög kvalité på våra nonwoventapeter, sk. Easy Up med ett plexiglas skikt så de blir hållbara. De monteras kant i kant och våderna är väl märkta. Vårt torrlim löser sig lätt i vatten och ingår så klart. Beställ även tillbehören av bästa sort från oss, produkter från svenska tillverkaren Anza. Med snygga tapeter blir ert rum perfekt!

Plexiglastavlor & Trätavlor

Till dessa exklusiva tavlor av plexiglas eller björkplywood ingår det distanser med skruv & plugg till betongvägg. Ta först bort skyddsfilmen på framsidan (endast plexiglas). Sedan är de helt klara att bara fästa upp på väggen.

Snygga rullgardiner med tryck

Man kan fästa dessa i sidorna eller uppifrån. Stämmer inte måttet exakt kan man kapa ner stången och klippa/skära ner gardinen till rätt mått. Monteringsanvisning medföljer och de levereras alltid med en säkerhetsanordning för barn, som gör att kulkedjan endast tål 4kg.

Tygbild i ram

Till denna smarta och moderna tavla medföljer monteringsanvisningen som Ni kan se här! Det ingår en insexnyckel, fästen, skruv och plugg till betongvägg.

Posters, Affischer & Planscher

Vi tillverkar även vanliga, snygga planscher och affischer i två olika material - antingen matt eller halvblankt fotopapper. Du kan beställa posters i precis vilken storlek eller udda format du vill, men om du väljer ett av våra standardformat kommer du inom snar framtid att kunna välja till en vit eller svart ram.

Lycka till med inredning från oss, hälsningar från personalen!