Plexiglastavla

Våra plexiglastavlor produceras av den högsta kvalité med miljövänlig färg! Tavlorna printas på stora skivor av äkta Plexiglas® och skärs sedan ut med hjälp av en kraftfull laser. Detta ger en polerad och perfekt snittyta genom akrylplasten. Det går snabbt och enkelt att skapa plexiglastavlor från dina egna foton med vår enkla funktion. Plexiglaset skyddar bilden från smuts och damm.

Bilden printas på baksidan av tavlan för att få fram den finaste finishen och högsta glansen. Ni kan köpa plexiglastavlor printade på 5 mm eller 10 mm tjockt Plexiglas®. Tavlorna monteras på väggen med hjälp av distanser. Dessa finns i färgerna vitt, svart eller borstad aluminium. Slutligen finns naturligtvis möjligheten att köpa plexiglastavlan helt utan upphängningfunktion, ifall du själv vill montera den, till exempel i en ljuslåda eller som front till ett flipperspel eller liknande.

Plexiglastavla från eget digitalt foto

I vårt omfattande sortiment av fotokonst finns vackra motiv som passar i de flesta miljöer. Och har vi inte just den bild du vill ha, så letar vi upp den åt dig! Alla våra bilder är ordnade i kategorier så att du enkelt ska kunna hitta ditt motiv. Lycka till med ditt köp av en plexiglastavla. Vilka intressen och önskemål du än har så finns det alltid en plexiglastavla som kan göra just ditt rum till något alldeles extra. Våga göra något riktigt unikt. Det ger härliga samtal med dina gäster och ett rum där du kan vara dig själv. Genomskinligheten i plexiglaset gör att du kan montera dessa tavlor kan i kombination av LED-belysning för ett fantastiskt effektfullt resultat.

Beställ plexiglastavla här

Plexiglastavla från Dinprint.se

Distanser till Plexiglastavla / Trätavla från Dinprint.se

Prisexempel: 50x35 cm - 415:-

Priset gäller för en tavla i 5 mm tjockt plexiglas med vanliga svarta eller vita distanser.

Plexiglastavlans priser baseras på deras storlek. Priset räknas automatiskt ut när ni anger tavlans bredd och höjd.

Beställ